Gjester var Aina og Kim, Menchiu og Øyvind, Nanna og Jan, Eline og Gisle, Annicken og Trond |
I tillegg til maten og det gode selskapet, må vi også nevne (og vise) lanternene vi kjøpte hos vår lokale Frukthagen i Tåsenveien 26, vår flotte lokale grønnsaksforretning. Lydløse og spennende nyttårsalternativ. Vi hadde det veldig gøy med dette!
Meny
Oppskriftene kommer etterhvert! Lenkes da også til.
Aperitif: Russisk champagne (innkjøpt i St Petersburg i høstferien)
Forrett/tapas til champagnen:
- Gravlaksruller: God lefse med snøfrisk, hakket rødløk og gravlaks. Rullet og skåret i passende tapas-biter
- Pepperkaker med stiltonost
- Oliven fra Fromageriet i Kirkeveien
- Rognpai
- Ceviche
- Tors sushi-gravlaks (Salmalaks, gravet kun 1 døgn)
- Crab Louis
- Tors makrellpaté
- Laksepaté kjøpt på Laksen - men dette vil vi lage selv neste gang!
- Agnetes spinatpai
- Landbrød fra Kristines franske fristelser
- Ostefat med Stlton, Chevre og en Valcherine du Terroir fra Fromageriet, samt Cecilies julegave: Portvinsmarinerte nøtter
- Nøttekake med bær
- Jødisk ostekake
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar