Dette er en meget enkel rett, med en ganske avansert og skummel saus. Som ble veldig god til slutt :-)
- 2-3 store kokte krabber, eller ca 400 gram kokt krabbekjøtt
- Assortert salat: Vi brukte hjertesalat, feldsalat og litt ruccola
- 3 store eller 4 små hardkokte egg i skiver
- Karse eller dill til pynt
Rosa saus
Det er krevende å unngå at denne sausen går i Thousand Island-fellen... Edikken falt ikke heldig ut. Det som står i kursiv er ting vi føyet til i arbeidet med å redde sausen. Til slutt var den veldig god.
100 gram god majones
1 dl creme fraiche eller rømme
1ts dijonsennep
2 ss tomatpuré
Hakket gressløk og dill
1 ss Worcestershire saus
Salt og pepper
2 rå eggeplommer
dash hvitvin
ørlite sukker
litt mild karri
litt cayenne-pepper
Ca halvparten av denne sausen helles over krabben før garnering. Resten serveres ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar