Fungerer som "matig" salat på koldtbord, som følge til både kjøtt og fisk, særlig grillmat, spekemat eller en lett kjøttrett (erstatter både grønnsaker og potet, pasta e.l.), eller som en vegetarisk aftenrett med godt brød til.
- Noe grønt og ferskt, f.eks. aspargesbønner eller asparges - kokes møre
- Kikerter
- Assorterte hermetiske bønner (svarte, røde, gjerne grønne linser)
- 1 rød paprika
- 1 neve rosiner
- Grønne oliven (kan sløyfes)
- Litt rødløk eller sjalottløk, om du er i det hjørnet
Dressing
- 4 ssg od olivenolje
- 1 ss rødvinseddik (eller annen edikk, feks balsamico)
- 2 ts dijonsennep (kan sløyfes)
- 1-3 fedd finhakket hvitløk
- 1 ts malt spisskummin
- salt og pepper
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar