søndag 11. oktober 2015

Fyllte horn: Skolemat fra restehimmelen

Med utgangspunkt i rester i fryser og kjøleskap, laget jeg i dag skolemat til sønnen. Det ble 24 horn
med tre forskjellige fyll - og det ble såpass godt at jeg må skrive opp mens jeg husker.

Grunnoppskrift for horn finnes her.


Horn med pølse og tomat (8 stk)
Stekes i panne - tilføyes i denne rekkefølgen:

  • 2 små røkte bratwürst - hakket i små biter
  • 1 liten sjalottløk - i skiver
  • 1/2 neve knuste pinjekjerner
  • 2 store tomater (finhakket og det våte fjernet)
  • Et par kvaster frisk timian
  • 1 neve frisk spinat
  • Salt og pepper
  • 1 par rasp med parmesan
  • 1 lite neve revet ost


Horn med kylling (8 stk)
Stekes i panne - tilføyes i denne rekkefølgen:

  • 1 kyllingfilet i små biter
  • 1 hvitløksfedd - finhakket
  • 1 liten sjalottløk - i skiver
  • 1 neve frisk spinat
  • 1 neve lettkokte aspargesbønner - i biter
  • 1/2 boks smelteost - jeg brukte Philadelphia light
  • 2 ss creme fraiche
  • 1 par rasp med parmesan
  • Salt og pepper


Horn med laks (8 stk)
Stekes i panne - tilføyes i denne rekkefølgen:

  • 1 lite stkke laks uten ben - ca 150-200 gram i små biter
  • 1 hvitløksfedd - finhakket
  • 1 liten sjalottløk - i skiver
  • 1 neve frisk spinat
  • 1 neve lettkokte aspargesbønner - i biter
  • 1/2 boks smelteost - jeg brukte Philadelphia light
  • 2 ss creme fraiche - rør ut 2 ts grov dijonsennep i dette
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 par rasp med parmesan
  • Salt og pepper

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar