med tre forskjellige fyll - og det ble såpass godt at jeg må skrive opp mens jeg husker.
Grunnoppskrift for horn finnes her.
Horn med pølse og tomat (8 stk)
Stekes i panne - tilføyes i denne rekkefølgen:
- 2 små røkte bratwürst - hakket i små biter
- 1 liten sjalottløk - i skiver
- 1/2 neve knuste pinjekjerner
- 2 store tomater (finhakket og det våte fjernet)
- Et par kvaster frisk timian
- 1 neve frisk spinat
- Salt og pepper
- 1 par rasp med parmesan
- 1 lite neve revet ost
Horn med kylling (8 stk)
Stekes i panne - tilføyes i denne rekkefølgen:
- 1 kyllingfilet i små biter
- 1 hvitløksfedd - finhakket
- 1 liten sjalottløk - i skiver
- 1 neve frisk spinat
- 1 neve lettkokte aspargesbønner - i biter
- 1/2 boks smelteost - jeg brukte Philadelphia light
- 2 ss creme fraiche
- 1 par rasp med parmesan
- Salt og pepper
Horn med laks (8 stk)
Stekes i panne - tilføyes i denne rekkefølgen:
- 1 lite stkke laks uten ben - ca 150-200 gram i små biter
- 1 hvitløksfedd - finhakket
- 1 liten sjalottløk - i skiver
- 1 neve frisk spinat
- 1 neve lettkokte aspargesbønner - i biter
- 1/2 boks smelteost - jeg brukte Philadelphia light
- 2 ss creme fraiche - rør ut 2 ts grov dijonsennep i dette
- 1 ss sitronsaft
- 1 par rasp med parmesan
- Salt og pepper
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar