Forslag til fyll finnes her.
- 1 kilo hvetemel - has i bakebolle
- 1 ss salt - tilsettes melet
- 1 ss sukker - tilsettes melet
- 50 gram tørrgjær - tilsettes melet
- 250 gram smør - smeltes
- 6 dl melk - has i smøret - det skal være lunkent
- Det våte tilsettes det tørre litt etter litt mens maskinen går
- Eltes ca 5 minutter - tilsett evt mer mel til fin deig
Dekk til bollen og la stå til heving i 40 minutter.
Elt deigen og del den i tre. Kjevle dem runde (som pizzabunn). Skjær ut 8 trekanter i hver runding (gjerne med pizzahjul).
Legg evt på fyll.
Rull hornene sammen fra den brede enden mot spissen.
La hornene etterheve i minst 20 minutter på stekebrett med bakepapir.
Pisk egg og pensle.
Stekes i 12-15 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar