Vidunderlig godt, med vårløk eller unge spreke purrer. Hoisin-saus er viktig, og 2-3 dl går med!
PANNEKAKERØRE (til 4 personer)
3 egg
1 ss rømme eller surmelk
125 gram hvetemel
1 ss sukker
1 ts salt
1 1/2 dl melk
LØK
2 ungpurrer eller 10 stilker vårløk i tynne skiver - i egen bolle
RÅKOST / FYLL
Alt dette finhakkes eller skjæres i strimler og blandes i en bolle, evt med litt olje og sitron eller lime:
1 agurk
1/2 spisskål eller nykål
1 gulrot
3 cm ingefær
1 rød chili
1 potte koriander
SLIK GJØR DU
Stek små/middels pannekaker på den ene siden. Mens det steker, strør du purre/vårløk på den ustekte siden. Snu og la løken steke med.
Servering
Smør hoisin-saus på pannekaken, fyll på med råkost, og evt mer hoisin. Brett eller rull sammen, og nyt det!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar