For to personer
Nok en "oppfinnelse" fra Kolestrand
- To store kyllingfileter (evt. fire små)
- Bacon (lange strimler)
- Poteter (kokfaste)
- Rød og grønn paprika
- Løk
- Hvitløk
- Olivenolje
- Creme fraiche
- Parmesan
- Salt og pepper
Del potetene i to, evt båter
Kok i 10 min i gryte med salt
Snitt eller stikk i kyllingfiletene og legg inn hvitløk i fileten
Ha resten av hvitløken utover i formen
Gni inn filetene med olivenolje, salt og pepper
Rull bacon rundt filetene og legg i formen
Legg i de halvkokte potetetene
Skjær opp løk og paprika og fordel rundt i formen
Ha over creme fraiche, evt. litt smør olivenolje
legg evt. noen baconskiver på toppen
Rasp paramesan og strø over det hele
Salt og pepre
Ha olivenolje over
Tilsett litt vann (1/2-1 dl), må følge med under stekingen at det ikke tørker ut
Settes i steikeovnen på høy varme (220 grader?) i 20-30 min avh. av størrelsen på filetene
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar