Kan serveres varm, lunken og kald. Like god dagen etter. Altså superfleksibel. Og alle liker dette :-). Mamma Sissel spesial.
Til 4 personer (doble mengden til dugnader)
- 2-3 kyllingbryst
- 16 scampi (4 pr person) - kan erstattes m reker
- 2 vårløk
- 2 flådde tomater uten kjerne - evt hele sherrytomater
- 400 gram ferdig kokt tynn pasta (spagettini delt i to er perfekt)
- Frisk koriander
- Limebåter til pynt
Dressing
- 5 ss peanøttolje (kan erstattes m nøytral olje)
- 1 ss sesamolje (bør ikke erstattes)
- 2 ss soyasaus (helst søt)
- 2-3 ss søt chilisaus
- 2 fedd hakket hvitløk
- Saften av 1 lime
- Finhakket frisk koriander
Bland alt godt og smak til.
Skjær kyllingen i gaffelstore boter og stek i litt olje med salt og pepper. Bland kyllingen med pasta, nystekte scampi og finhakket vårløk. Tomatene i terninger.
Bland alt godt med dressingen og pynt med frisk koriander og båter av lime.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar