fredag 11. mars 2011

Salat med byggryn

Deilig og matig salat, deilig alene som smårett med brød til. Eller med kjøtt eller fisk (erstatter både grønsaker og potet/ris/pasta). Perfekt når kjøtt eller fisk er mektig eller mye, og man trenger å skjære litt ned på helheten i måltidet.

Denne gangen servert sammen med kylling stekt med sitrus og sennep (kommer).






  • Byggryn (må legges i vann over natten, kokes og avkjøles)
  • Tørkede tranebær, gjerne delt i to
  • Kjernene av 1/2-1 granateple
  • Vårløk
  • Perletomater
  • Lettkokte og avkjølte aspargesbønner
  • Agurk

  • Evt hardkokt egg - vaktelegg er luksusvarianten!
Vinagraitte
  • Olivenolje
  • Hvitvinsedikk
  • Litt honning
  • Salt og pepper

Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar