mandag 5. desember 2011

Juksepostei

Dette er en blanding av to jukseposteier, Jans og Halvors. Det ble riktig deilig mat for husets hardtarbeidende herrer på Totenåsen i helgen.

Fin bruk av høstens selvplukkede traktkantareller!





  • En stor pakke ferdig leverpostei, mild men grov
  • Skogssopp, gjernetraktkantarell (ca 1 dl. forvellet)
  • 4 sjalottløk - finhakket
  • Litt bacon - finhakket
  • Timian - frisk eller tørket
  • Dash calvados
  • Skvett fløte (ca 1/2 dl)
  • Salt & Pepper
Damp fuktigheten ut av soppen, tilsett smør og surr sopp sammen med løk og bacon.
Tilsett posteien til pannen. "Bind sammen" med litt fløte.
Smak til med krydder, calvados, salt og pepper.

Nam-nam med rognebærgele og sylteagurk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar