- 2 kilo sylteagurker i tynne skiver
- 1 middels løk i tynne skiver
- 1 ss salt
Strø over salt.
Dekk med vann og la det stå i 3-5 timer.
Sil av vannet.
- 8-9 dl edikk (du tror dette er for lite, helt til du ser hvor mye vann agurkene avgir ved oppvarming)
- 250 gram sukker
- 3 ss god karri
- 2 ts sellerifrø (dette får jeg ikke tak i denne gangen. Prøver uten)
- 3 ts sennepsfrø
- 2 ts hel sort pepper
- 1 grønn paprika i tynnne skiver
Tilsett silt agurk og løk.
Varm langsomt opp til kokepunktet. Rør jevnlig, godt, men forsiktig, så alt blander seg
Ha på varme, steriliserte glass. Agurkene skal dekkes med væske til topps.
Enjoy! Herlig til leverpostei...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar